De Vleeschauwer: 'Club zal op zijn hoede zijn'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Vleeschauwer: 'Club zal op zijn hoede zijn'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorig jaar scoorde Koen De Vleeschauwer in het Jan Breydelstadion het doelpunt die een ware paleisrevolutie zou ontketenen bij blauwzwart. Vandaag staan beide teams weer tegenover elkaar op Schiervelde.

"Die goal was niet zo bedoeld. Dat dit doelpunt zoveel teweeg zou brengen, kon niemand vermoeden. Jammer voor Club, maar op zo'n moment speel je wel voor je eigen premie. Of we die stunt nog eens kunnen herhalen? Ze zullen bij Club wel op hun hoede zijn", aldus Koen De Vleeschauwer in Het Nieuwsblad.

Het doelpunt van de middenvelder leidde vorig seizoen tot het ontslag van trainer Emilio Ferrera en assistent-coach Franky Van der Elst. Sportleider Marc Degryse diende de avond van de 0-1-nederlaag zijn ontslag in bij voorzitter Michel D'Hooghe.

Vanavond staan beide teams weer tegenover elkaar. "We zouden graag de winterstop induiken met twintig punten. We hebben dus nog een driepunter nodig. Als we daarvoor Club Brugge moeten kloppen, zullen we het niet laten. Het is straks een zaak om het eerste kwartier te overleven. Toch graven we ons beter niet in, want tegen een team als Club Brugge teken je dan je doodsvonnis", besluit De Vleeschauwer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties