Devroe: 'Anderlecht nog altijd titelkandidaat'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe: 'Anderlecht nog altijd titelkandidaat'
Foto: © SC

Zondagmiddag staat de kraker tussen Club Brugge en landskampioen RSC Anderlecht geprogrammeerd. De Brugse sportmanager Luc Devroe weigert de paarswitte rivaal al af te schrijven voor het kampioenschap.

"Wat mij betreft, is de competitie nog niet afgelopen voor Anderlecht", steekt Luc Devroe van wal in de krant Het Laatste Nieuws. "Ik herinner mij dat we enkele weken geleden nog zeven punten achterstand telden op Standard dat toen de leider was. Vandaag staan wij een punt voor. Zo snel kan het dus gaan in voetbal. Voor mij blijft Anderlecht nog altijd een titelrivaal", aldus Devroe.

"Ik weet dat er genoeg talent zit in Anderlecht en tijdens de wintertransferperiode zullen ze zich gegarandeerd versterken. Nog een voorbeeld: stel dat wij onze twee wedstrijden tegen hen verliezen. Dan schiet er van onze bonus nog vier punten over. En zeg nu zelf: wat stellen vier punten voor?". Ook van leedvermaak wil Devroe niet weten. "Vorig jaar stonden we in exact dezelfde positie. We kijken momenteel enkel naar onszelf", besluit de Brugse sportmanager nuchter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties