Preud'homme sneert naar Mathijssen

Nico Wieme
Preud'homme sneert naar Mathijssen
Foto: © SC

Even leek het erop dat Standard zondag de leiderspositie van Club Brugge voor ten minste een week weer zou overnemen, maar Club Bruggeverdediger Philip Clement besliste er anders over. Standardtrainer Michel Preud’homme vindt het maar niets.

Standard maakte zich zondagavond rond 19u45 al op om de toeters en bellen boven te halen. Club Brugge leek bij Roeselare op een 1-1 gelijkspel te blijven steken waardoor de Rouches twee punten voorsprong op de West-Vlamingen zouden nemen. Club dacht daar blijkbaar anders over en met de nodige sturm und drang kregen zij de thuisploeg uiteindelijk toch nog op de knieën.
 
Michel Preud’homme heeft er zo zijn bedenkingen bij en haalt gefrustreerd uit naar Jacky Mathijssen. Vooral de commentaren na de wedstrijd van zijn Brugse collega kan Preud’homme moeilijk smaken. “Wat mij fascineert zijn de verklaringen achteraf. Ze wisten bij Brugge altijd dat ze gingen winnen, dat ze geen punten zouden verliezen, dat ze zouden scoren enzovoort”, aldus een verbitterde Preud'homme in Het Nieuwsblad. “Ach, we zijn het stilaan gewoon geraakt dat Club in de slotfase de drie punten pakt”, berust de Standardcoach in zijn lot.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties