Rovers ontkennen interesse in Anelka

Luc Goderis
| 0 reacties
Rovers ontkennen interesse in Anelka
Foto: © SC

Er wordt in de Britse pers al een tijdje gesuggereerd als zou Blackburn Rovers in januari Nicolas Anelka willen binnenhalen. De club uit Lancashire ontkende dit echter met klem.

Eén van de Britse roddelbladen was er afgelopen weekend zeker van : Nicolas Anelka zou in januari de overstap van Bolton Wanderers naar Blackburn Rovers maken.  Het blad citeerde hierbij zelfs Rovers-manager Mark Hughes en beweerde op de koop toe dat Benni McCarthy de overstap zou maken naar Manchester City, Manchester Utd of Chelsea.  Pas dan zouden immers de nodige financiele middelen vrijkomen om de Fransman te strikken.

Een bron binnen het Blackburn-bestuur sprak vandaag echter klare taal : "Wij willen Anelka niet en McCarthy wordt niet verkocht" !  Hughes zegt ondertussen wel rond te neuzen op de transfermarkt om er misschien hier en daar een koopje uit te pikken, maar verwacht van de Rovers geen schokkend nieuws in januari.  "Ik denk dat het team sterk genoeg is.  We hebben op dit ogenblik niemand nodig", aldus de Welshman.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties