'Milan ook kandidaat voor Sagnol'

'Milan ook kandidaat voor Sagnol'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens het Italiaanse dagblad Corriere dello Sport wil AC Milan ook graag Willy Sagnol binnenhalen. Eerder was al bekend dat ook Manchester United wat ziet in de Fransman.

Willy Sagnol speelt nu nog voor de Duitse topper Bayern München, maar hij heeft al herhaaldelijk aangegeven dat hij daar weg wil. Eerder raakte al bekend dat Manchester United een kandidaat-overnemer was voor de verdediger, maar volgens Corriere dello Sport heeft AC Milan al een eerste bod uitgebracht op de Franse international.

Sagnol komt bij Bayern München niet overeen met trainer Ottmar Hitzfeld. Als hij naar Milan trekt, dan moet hij er de opvolger worden van de inmiddels 37-jarige Braziliaan Cafu. Sagnol zelf is er ook al 30. 

Sagnol, een rechtsback, staat al acht jaar onder contract in de hoofdstad van Beieren. De laatste tijd had de international wel te kampen met blessures. Zo moest hij acht maanden langs de zijlijn toekijken met een knieblessure. Sagnol is naar eigen zeggen volledig hersteld, maar Hitzfeld denkt daar anders over en weigert hem op te stellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties