Simons: 'Hebben ons herpakt na Roda'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Simons: 'Hebben ons herpakt na Roda'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV Eindhoven is er gisterenavond niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de achtste finales van de Champions League. Inter Milaan kwam in het Phillips Stadion winnen met 0-1. De UEFA-Cup is de troostprijs voor Simons en co.

Een schot van de Argentijn Julio Ricardo Cruz betekende het nekschot voor PSV Eindhoven als het over het Champions League-avontuur van de Nederlandse landskampioen gaat. Het was al na een halfuur duidelijk dat het voor de Eindhovenaren een lastige opdracht ging worden toen de Ecuadoriaan Edison Mendez werd uitgesloten nadat hij de doorgebroken David Suazo had neergehaald.

Timmy Simons vond dat zijn ploeg niets te verwijten viel na de nederlaag. "We hebben knap gevochten. We wisten dat we kansen zouden moeten toestaan. Zelf hebben we enkele keren kunnen dreigen vanop afstand. Wanneer je met zijn tienen komt te staan, is het werken geblazen en hopen op die ene kans", aldus de ex-speler van Club Brugge.

PSV-trainer Heurelho Gomes zei deze week nog dat PSV momenteel niet genoeg kwaliteit heeft. "We moeten er allemaal voor zorgen dat we onze kwaliteiten bewaren", reageerde Simons wat ontwijkend. "We hebben ons herpakt na het Roda-debacle. Mochten we dat niet gedaan hebben, dan hadden we hier vanavond van Inter een pak slaag gekregen", besluit de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties