Cercle met volle moed richting hoofdstad

T. Coremans
| 0 reacties
Cercle met volle moed richting hoofdstad
Foto: © SC

Zaterdagavond ontvangt FC Brussels de revelatie van het seizoen, Cercle Brugge. Na de lichtpanne van vorige week zijn de Brusselaars klaar om hun puntentotaal wat op te krikken. De bezoekers reizen af naar de hoofdstad zonder blessures of schorsingen.

Johan Vermeersch kampte vorige speeldag met een lichtpanne boven zijn heilige velden. Bij de komst van Cercle lijken alle problemen van de baan en kan er weer aan voetballen gedacht worden. Albert Cartier worstelt nog steeds met het gekende lijstje blessures waaronder Colpaert, Citony en Culek. Daarbovenop vallen Lutula (schorsing) en Le Postollec (blessure) ook naast de kern. Nieuwe zorgen troef dus bij de thuisploeg. Cordier behoudt wellicht zijn plaats in doel.

De bezoekers, onder leiding van Glen De Boeck, zitten in een omgekeerde situatie. De oefenmeester van groen-zwart kampt met geen enkele blessure noch schorsing. Een luxe voor deze tijd van het jaar. De Bruggelingen hopen voor de winterstop de derde stek vast te houden. Met de uitwedstrijd bij FC Brussels en de thuismatch tegen Charleroi in het verschiet lijkt dit een haalbare kaart.

FC Brussels – Cercle Brugge eindigde vorige jaargang op een makke brilscore. Verwacht wordt dat er nu minstens enkele doelpunten zullen vallen. De wedstrijd wordt geleid door de heer Geldhof. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties