Itzhaki in, Lolo out?

Itzhaki in, Lolo out?
Foto: © SC

Israëlische spelers liggen momenteel goed in de markt en vooral Racing Genk is heel tevreden over hun recente Israëlische aanwinst. Het wil dan ook dezelfde tour blijven opgaan al kan het tevens een speler verliezen aan een Israëlische club.

Racing Genk heeft vooral zijn oog laten vallen op Barak Itzhaki. De Israëlische pers weet immers te melden dat technisch directeur Willy Reynders spoedig naar Israël zal afzakken om een transfer met Beitar Jeruzalem te bespreken. Eerder werd er al gemeld dat Itzhaki geen interesse heeft in de Belgische competitie, maar de 23-jarige spits heeft dat met klem ontkent. Momenteel herstelt de international wel van een blessure.
 
Echter ook Israëlische ploegen willen gebruik maken van de toeneembare wissels tussen België en Israël. Zo stuurde Maccabi Tel Aviv vrijdag scout Avi Nimni naar Genk om er het competitietreffen tegen Zulte Waregem bij te wonen. De speler in kwesite die werd gevolgd was Igor Lolo en volgens de Israëlische pers keerde Nimni met een positief rapport terug naar Tel Aviv.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties