'Fenerbahce wil graag Ronaldo halen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Fenerbahce wil graag Ronaldo halen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Turkse topclub Fenerbahçe toont zich opnieuw erg ambitieus. Het team dat Anderlecht uit de Champions League hield, zou graag Ronaldo naar het Sükrü Saraçoglu Stadion halen.

De Turkse media speculeren dezer dagen volop over een mogelijke komst van Ronaldo naar Fenerbahçe. De club telt al heel wat Brazilianen in de rangen, Zico is de coach van het team en O Fenômeno heeft sinds zijn komst naar Italië nog niet veel kunnen tonen bij zijn huidige club AC Milan. Dat is vooral te wijten aan blessures.

De clubleiding van Milan heeft Ronaldo toestemming gegeven om terug te keren naar Brazilië om zijn mysterieuze blessure te laten helen. De international blijft maar sukkelen met zijn kuitblessure. Hij kwam nog maar één keer in actie voor de rossoneri.

Ronaldo moet zich op 2 januari weer melden bij de Milanese selectie want de huidige titelverdediger in de Champions League speelt begin volgend jaar een lucratief toernooi in de Verenigde Arabische Emiraten in Dubai. Zico zou hem echter graag tegen dan al in Istanbul zien. Of Ronaldo oren heeft naar een vertrek uit Italië is niet bekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties