Fans woedend op de Rovers

Luc Goderis
| 0 reacties
Fans woedend op de Rovers
Foto: © SC

De mindervalide supportersvereniging van Blackburn Rovers is woedend op de club en de spelers. Op hun jaarlijkse Kerstfeestje kwam er dit jaar immers geen enkele speler opdagen.

Jaarlijks organiseert de mindervalide supportersvereniging van Blackburn Rovers een heus Kerstfeest.  Steevast dagen er heel wat spelers op, maar dit jaar was het wel even anders.  Meer dan driehonderd fans kwamen in Ewood Park opdagen, maar de spelers stuurden dus hun kat.  Een woordvoerder van de Rovers verontschuldigde zich al in naam van de club.  Hij gaf als reden dat het voor de spelers onmogelijk was acte de présence te geven omdat ze de volgende avond tegen Arsenal moesten spelen.  Twee dagen eerder hadden ze ook al Wigan Athletic partij gegeven.

De supportersvereniging vindt het maar een flauw excuus en haalde zeer zwaar uit naar de club.  "Ik denk dat het een regelrechte schande is dat niemand kwam opdagen", fulmineerde Robert Cox, een die-hard supporter die 17 tickets kocht voor zijn familie en zijn mindervalide zoon.  "De club programmeerde zelf het Kerstfeest daags voor het treffen met Arsenal.  Ik begrijp wel dat de halve finale van de League Cup belangrijk is, maar je zal mij niet vertellen dat er helemaal niemand, uit een kern van meer dan dertig spelers, kon komen.  Brett Emerton was geschorst voor die wedstrijd.  Ze hadden toch minstens hem kunnen sturen", aldus nog Cox.

Als schrale troost stuurde de club Brian Douglas en Ronnie Clayton, twee ex-spelers en ambassadeurs voor de club, naar het feestje, maar dat kon de ontgoocheling amper verzachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties