Rapid Boekarest wil Salou

Nico Wieme
| 0 reacties
Rapid Boekarest wil Salou
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Bruggespits Ibrahim Salou voert vandaag verkennende gesprekken met een delegatie van de Roemeense club Rapid Boekarest.

Rapid Boekarest toont al een tijdje belangstelling voor aanvaller Ibrahim Salou van competitieleider Club Brugge. Het Nieuwsblad meent te weten dat de voorzitter van de Roemenen en trainer Mircea Rednic, ex-Standard, vandaag in België verwacht worden om te onderhandelen over een transfer van de Ghanese Belg. “Maar ook de clubs moeten het nog eens raken”, zegt Salous manager Jean- Claude Lagaisse.
 
Mocht er een overeenkomst uit de bus komen tussen de speler en Rapid Boekarest én tussen de clubs onderling, dan vertrekt Salou niet mee op winterstage naar Antalya. De tot Belg genaturaliseerde aanvaller kwam begin vorig seizoen over van Zulte Waregem voor 1,5 miljoen euro, maar kon het bij Club Brugge niet waarmaken. Salou was vorig seizoen goed voor drie goals in 25 matchen, maar startte deze competitie nog geen enkele keer in de basis en wist ook de weg naar de netten nog niet te vinden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties