Bayern wil Pandev

Bayern wil Pandev
Foto: © SC

FC Bayern München toont belangstelling voor Lazio Romaspits Goran Pandev. Raadgever Paul Breitner en spelersmakelaar Giovanni Branchini, die ook al Luca Toni naar München loodste, hebben de Macedoniër reeds samen gescout.

Goran Pandev mag zich verheugen over de interesse van de Duitse competitieleider Bayern München. De Macedoniër, die bij Lazio Roma nog tot 2011 onder contract ligt, was tot nog toe in 130 Serie A-wedstrijden goed voor 33 doelpunten. Aan de Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport bekende Pandev: “De onderhandelingen zijn bijna afgerond. Zodra er over alles een akkoord is, ga ik naar Bayern. Ook Liverpool en Valencia tonen interesse, maar Bayern heeft het meest zijn best gedaan.”
 
Nochtans zijn er bij Lazio andere geluiden te horen. Via een persmededeling lieten de Romeinen weten: “Pandev wordt niet verkocht.” De verkoop van Pandev zou ongeveer 22 miljoen euro in het laatje brengen en aangezien Lazio diep in de schulden zit, zou het dat bedrag goed kunnen gebruiken.
 
Mocht het tot een overgang van de Macedonische voetballer van het jaar 2006 en 2007 komen, dan zou er voor Lukas Podolski bij de recordkampioen geen plaats meer zijn. Met Luca Toni, Miroslav Klose en dan ook nog Pandev zou de voorlinie voldoende gestoffeerd zijn. Duitsland WK-held blijft er voorlopig rustig onder. “Ik wacht nog tot april, begin mei. Dan moeten Bayern en ik misschien echt praten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties