KVM laadt batterijen op in Cyprus

Nico Wieme
| 0 reacties
KVM laadt batterijen op in Cyprus
Foto: © SC

Gisteren trainde KV Mechelen nog een laatste keer op Belgische bodem vooraleer koers naar het warmere Cyprus te zetten.

Met 19 waren ze, de spelers die de eerste dag na Nieuwjaar paraat stonden om een training af te haspelen. Eén nieuw gezicht ook met Olivier Renard, die in de terugronde de strijd zal aangaan met Milos Adamovic, Wouter Goris en Kevin Kempeneer. Kempeneer is overigens nog steeds niet volledig verlost van zijn probleem aan de schouder. De medische staf zal moeten oordelen of de goalie fit genoeg is om de volgende dagen mee te trainen in het zonnige zuiden. Issame Charaï ging vandaag voor een laatste keer op bezoek bij de specialist. Hij onderging een NMR-scan ter controle van de blessure aan zijn knie. Het resultaat was positief en het licht werd definitief op groen gezet voor de aanvaller.
 
Nog geen Anis Boussaidi en Patrice Noukeu op de groepstraining. Beiden moesten zich, net als Abdul Iddi en Jean-Paul Kielo Lezi, nog door de administratieve papiermolen een weg banen om hun visum voor Cyprus te bekomen. Uiteindelijk ontving het viertal de nodige papieren.
 
Ook Milos Adamovic en Aleksandar Bajevski waren afwezig. Zij vertoefden met de feestdagen bij hun familie en nemen vanuit hun thuisland het vliegtuig richting Cyprus waar ze de kern zullen vervolmaken. Antun Dunkovic trainde nog niet mee terwijl Aloys Nong een extra dagje vakantie kreeg. De Kameroener zal een dag later naar Cyprus reizen. Nana Asare gaf forfait omdat hij zich met Ghana aan het voorbereiden is op de Africa Cup, die half januari van start gaat. En Xavier Chen hoopt op een snel herstel in 2008. De rechtsback die volop revalideert, reist niet mee met de groep en blijft in eigen land.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties