Transferoverzicht in Zuid-Amerika

Transferoverzicht in Zuid-Amerika
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet enkel in Europa is de transfermarkt geopend, maar ook in de rest van de wereld. Zuid-Amerika is na Europa het sterkste voetbalcontinent dus werpt Voetbalkrant.com een blik op wat zich daar afgelopen nacht heeft afgespeeld.

Midden december stond hij nog in de belangstelling van Standard de Liège, maar Eder Granja (foto) zal niet naar Europa afzakken. De 29-jarige vleugelverdediger verruilt immers Internacional de Porto Alegre voor Palmeiras.
 
Gremio heeft zich meteen met drie spelers tegelijkertijd versterkt. De 30-jarige vleugelspeler Paulo Sergio (ex-Palmeiras), de 28-jarige aanvaller Reinaldo (ex-Botafogo) en de 22-jarige aanvaller André Luis (ex-Caxais) tekenden allen een contract.
 
Fluminense heeft zich versterkt met Ygor. De middenvelder ondertekende een contract voor twee seizoenen en komt over van het Noorse Start.
 
Corinthians mag dan gezakt zijn naar de Braziliaanse tweede klasse, de ploeg heeft nog altijd een naam. Zo verruilde de 26-jarige Marcel Palmeiras voor de gevallen grootmacht.
 
Cruzeiro heeft de 22-jarige Henrique overgenomen van Jubilo Iwata.
 
Aangeraden door Romario heeft Vasco da Gama de 32-jarige Beto weggeplukt uit de Japanse competitie.
 
Botafogo heeft zijn doelmannenprobleem opgelost door Juan Castillo over te nemen van Penarol. Ook werd Abedi terug gehaald uit Israël.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties