Anderlecht haalt Gillet binnen

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Anderlecht haalt Gillet binnen
Foto: © SC

De kogel is door de kerk. Guillaume Gillet verhuist met onmiddellijke ingang van AA Gent naar Anderlecht. De 22-jarige verdediger tekent er een contract voor 3,5 seizoenen.

De speler bereikte eerder al een akkoord met de regerende landskampioen en maandag kwamen ook beide clubs tot een overeenkomst. AA Gent had nog een hoger bod gekregen van een buitenlandse club, maar ging daar niet op in omdat het al een akkoord had met Anderlecht.
 
Gillet verblijft momenteel in Mallorca, waar hij een stage met AA Gent afwerkt, maar vervoegt morgen de troepen van Ariël Jacobs in La Manga. Paars-wit had ruim twee miljoen euro over om de rechtsback in te lijven. Gillet krijgt bij Anderlecht het nummer 30 op de rug.

Gillet: "Droom die uitkomt"
Gillet is dolblij met zijn transfer naar Anderlecht. “Dit is een droom die uitkomt”, reageert de rechtsback. “Ik ben al van jongsaf supporter van Anderlecht. Ik moet me even in de arm knijpen”, aldus de speler op Sporza. 

Gillet verruilde in de zomer van 2006 Eupen voor AA Gent. In oktober werd hij door René Vandereycken opgeroepen voor de nationale ploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties