Cercle kan toch nog verliezen

Olivier Niclaus
| 0 reacties
Cercle kan toch nog verliezen
Foto: © SC

Cercle Brugge weet opnieuw wat verliezen is. Roda JC bleek in een oefenpot net iets te sterk voor de Belgische revelatie van het seizoen.

De Bruggelingen, zonder ondermeer uitblinkers Jasjtsjoek en Gombami op het veld, kwam nog voor het kwartier op voorsprong dankzij een doelpunt van Serebrennikov op penalty. Cercle Brugge, dat opnieuw vrij aardig combinatievoetbal op de mat legde, haalde met die voorsprong ook de rust. Na de rust kon de Nederlandse club via Saeijs al snel de score in evenwicht brengen. In het ultieme slot kreeg ook Roda JC, na een tweede periode met veel middenveldspel, nog een strafschop toegewezen die werd omgezet door Meeuwis. Een nederlaag met het kleinste verschil die dankzij de relatief goede prestaties niet lang in het groen-zwarte kamp zal nazinderen.

Opstelling Cercle Brugge: Dantschotter (46' Verbist), Van Mol (68' Artz), Viane, De Wulf, Portier (68' Tamsin), Hasi (70' Wille), Serebrennikov (68' Vandenbussche), De Smet (55' Slovic),  Snelders (80' Reuse), Nyoni, De Sutter (55' Eboigne) 

Roda JC was sterk Belgisch getint met in de eerste helft De Fauw, Tioté en Lamah op het veld. Na de koffie mochten Mardulier en Van Tornhout opdraven. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties