Alves had al akkoord met Middlesbrough

De Nijs Michael
| 0 reacties
Alves had al akkoord met Middlesbrough
Foto: © SC

Zoals gisteren gemeld heeft AZ een spoedarbitragezaak aangevraagd bij de Nederlandse voetbalbond, zo heeft de club uit Alkmaar in extremis kunnen verhinderen dat Alfonso Alves een contract bij Middlesbrough tekende.

De Braziliaan was gisteren namelijk naar Engeland afgezakt om zijn transfer naar Middlesbrough af te ronden, eerder was de aanvaller al tot een mondeling akkoord gekomen met de Engelse topklasser. AZ beweert echter dat de 26-jarige speler al een contract heeft getekend in Alkmaar. Heerenveen, de huidige club van Alves, zegt daarentegen dat het contract niet geldig is omdat er een opschortende voorwaarde in het contract stond. Daarin stond te lezen dat Alves voor vijf januari zijn handtekening in Alkmaar moest zetten, maar dat gebeurde pas later. Daardoor is het contract volgens Heerenveen en Alves ongeldig.

Met Middlesbrough hebben zowel Heerenveen als Alves intussen een akkoord, nu moeten alle partijen afwachten wat het resultaat van de arbitragezaak zal zijn. Middlesbrough wil twintig miljoen euro neertellen voor de speler en daar is Heerenveen tevreden mee, wat hen betreft mag Alves dus vertrekken naar de Premier League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties