Inter - Juventus in Coppa Italia

Maarten Vandenabeele

In de kwartfinales van de Coppa Italia wordt Inter - Juventus dé klapper. Nadat Juve zich gisteren al plaatste, verzekerde ook Inter zich van een plaats in de volgende ronde. Lazio hield stand in Napels en bekert verder.

Na de 1-4 uit de heenwedstrijd in Reggina kon er niet veel meer foutgaan en Mancini liet daarom de tweede keus opdraven. Toch volstond dat voor een ruime overwinning. Crespo scoorde na 34 minuten (1-0) en Cascione vloerde zijn eigen doelman net voor de pauze: 2-0. In de slotminuut van de wedstrijd pikte ook Cesar zijn doelpunt mee: 3-0.

Napoli moest een 2-1 nederlaag ophalen tegen Lazio. De bezoekers startten het best en Tare kopte de Romeinen na 55 minuten 0-1 voor. Domizzi bracht in de 79e minuut de spanning terug: 1-1. Daar bleef het echter bij, zodat Lazio het in de kwartfinale mag opnemen tegen Fiorentina.