Buffel: 'Marseille is speculatie'

Nico Wieme
| 0 reacties
Buffel: 'Marseille is speculatie'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Buffel treft het niet bij de Glasgow Rangers. Na zijn blessure hoopte de West-Vlaming om een plaats in het team te veroveren, maar dat viel wel dik tegen.

In Het Nieuwsblad spreekt Thomas Buffel openlijk over zijn bijna onhoudbare situatie bij Glasgow Rangers. De 29-voudige Rode Duivel is volledig op een zijspoor terechtgekomen in Schotland. “Het laatste jaar kwam ik nauwelijks aan spelen toe”, begint Buffel. "Dat ik niet veel speelde is mede door mijn knieoperatie en de daaropvolgende revalidatie natuurlijk. Voorlopig is het bij een halfuur tegen Motherwell gebleven, op Boxing Day.”
 
De ex-Feyenoorder hoopte op een vervolg, maar de volgende wedstrijd viel hij weer naast de ploeg. “Jammer, want ik hoopte op meer. Maar je weet: het kan soms snel gaan”, blijft Buffel positief.
 
Buffel wordt nu gelinkt aan Marseille, waar Eric Gerets momenteel trainer is. “Dat is speculatie van de media”, weerlegt de aanvallende middenvelder de geruchten. “Ik was twee seizoenen geleden in beeld bij Galatasaray, toen Eric Gerets er trainer was. Ik denk dat ze daardoor de link hebben gelegd. Ook van andere clubs is er geen concrete interesse. En zolang dat er niet is, kan ik niks anders doen dan hier hopen op mijn kans”, besluit hij strijdvaardig.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties