Ogunsoto terug naar Griekenland

Nico Wieme
| 0 reacties
Ogunsoto terug naar Griekenland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het einde van de soap rond Patrick Ogunsoto is in zicht. De Nigeriaan zou een contract bij zijn ex-club Ergotelis getekend hebben.

 Na wekenlang gebakkelei rond Patrick Ogunsoto lijkt er nu toch een oplossing in de maak voor de spits van Westerlo. De Nigeriaan werd enkele dagen geleden door de Spaanse tweedeklasser Cadiz als nieuwste aanwinst aangekondigd, maar uiteindelijk reisde Ogunsoto niet af naar Spanje. Westerlomanager Herman Wijnants zat al met de handen in het haar, want de Parel der Kempen wou zich absoluut van de grillige Nigeriaan ontdoen, maar dat leek geen sinecure. Vandaag kwam onverwacht Ogunsoto’s ex-club, Ergotelis, op de proppen. Gazet van Antwerpen viste uit dat de Grieken zich bereid vonden om de nodige 300 000 euro op tafel te leggen.
 
Ogunsoto zit naar het schijnt momenteel zelf in Griekenland om de transfer af te ronden. Van 2001 tot 2006 was de 24-jarige aanvaller al aan de slag bij Ergotelis. Ondanks interesse van andere Griekse clubs, plukte Westerlo de Nigeriaan daar weg. Ogunsoto sukkelde in de heenronde met een enorme vormcrisis en wist nog geen enkele keer de weg naar doel te vinden, maar vorig jaar was hij goed voor 21 doelpunten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties