Van Veldhoven: 'Bij winst echte topper op Club'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Veldhoven: 'Bij winst echte topper op Club'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond speelt Germinal Beerschot thuis tegen FCV Dender. Bij winst mag de Antwerpse fusieclub zich opmaken voor een echte topper volgende week in het Jan Breydelstadion tegen competitieleider Club Brugge.

Harm Van Veldhoven, de trainer van de Ratten, hoopt dat de spelers vorige week in de bekerpartij tegen tweedeklasser OH Leuven uit hun winterslaap geraakt zijn. Mochten de Antwerpenaren winnen, is dat al de negende overwinning op rij, maar Van Veldhoven wil realistisch blijven. "Zodra enkele spelers op halve kracht spelen, blijft dit Germinal Beerschot een kwetsbare en wisselvallige ploeg", aldus de Limburger in de krant Gazet van Antwerpen.

"Ik hoop dat de spelers de wedstrijd van vorige week herinneren en dat het een les geweest is. We hebben de jongste weken moeite om ons niveau van voor de winterstop te halen", gaat Van Veldhoven verder. Volgende week trekt Germinal Beerschot naar Club Brugge. "Als we winnen, hebben we een echte topper in het verschiet. Het zou een nieuwe stap zijn voor de club en de evolutie die ze nu doormaakt", besluit Van Veldhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties