Boi: 'Alsof ik zelf scoorde'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Boi: 'Alsof ik zelf scoorde'
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Frederik Boi schilderde in Cercle – Genk vijf minuten voor rust de 1-0 op het hoofd van De Sutter. Daarmee opende de rechtsback onrechtstreeks het doelpuntnfestival in Jan Breydel. “Het voelde als ik zelf scoorde”, reageerde het Cercle-product.

Boi lag ook aan de basis van de tweede treffer. “Het waren mijn eerste assists van het jaar en de eerste was er meteen eentje om in te kaderen”, aldus Boi. “Ik zag Tom (De Sutter, nvdr.) staan en gooide de bal over de verdediger. Het was alsof ik zelf scoorde.”
 
Cercle wordt hier en daar ook al genoemd in het titeldebat. “Als je nog 16 wedstrijden mee kan doen tot het einde, doe je sowieso mee voor de titel”, klinkt het diplomatisch bij het Cercle-product.
 
Hasi: “Spreken niet over Europa”
                                                                                                
Ook ploegmaat Besnik Hasi blijft voorzichtig. “We spreken in de kleedkamer nog niet over Europees voetbal. Wi willen er in de eerste plaats plezier aan beleven”, aldus Hasi. “We zien op het einde van het seizoen wel waar we eindigen. Het wordt nog een moeilijke maand met de wedstrijden tegen Zulte-Waregem en Standard.”
 
“Nu loopt het nog perfect, maar er kunnen ook blessures of schorsingen komen. En dan kennen we misschien wel een mindere periode. Maar dit is echt genieten. Het is een mooie einde van mijn carrière.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties