De Sutter: 'Geen supermatch'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
De Sutter: 'Geen supermatch'
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Tom De Sutter komt met zijn twee doelpunten tegen Racing Genk samen met Dissa en Malki aan de leiding van de topschuttersstand. “Dat interesseert me niet echt”, grijnst De Sutter.

Wat De Sutter wel interesseert is de ploeg. Tijdens de winterstop rezen er bij velen twijfels of Cercle ook in de terugronde haar hoog niveau zou kunnen aanhouden. “Wij hebben daar in de kleedkamer nooit over getwijfeld”, reageert de nummer drie uit de Gouden Schoen. “We hebben nu ook bewezen dat we de toppers kunnen winnen. Hopelijk kunnen we het de andere ploegen ook moeilijk maken.”
 
Ondanks de schitterende prestaties en een 5-1 tegen Racing Genk blijft De Sutter kritisch. “We hebben geen supermatch gespeeld. De eerste helft was niet goed. Maar toch winnen we met 5-1. Heel raar. Vorig jaar moesten we knokken om te winnen, nu zijn we zeer efficiënt. En 5-1, ja, .... Dat is leuk, maar volgende week volgt er een andere match.”
 
10 moeilijke minuten
 
Die efficiëntie is voor een groot deel te danken aan trainer Glen De Boeck. “Hij laat ons aanvallend voetballen en geeft niet te veel opdrachten mee, maar iedereen moet wel mee verdedigen. Fysiek staan we ook heel sterk, al had ik het de laatste tien minuten wel wat moeilijk.” [MDN]
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties