Defour zes weken out

Nico Wieme
| 0 reacties
Defour zes weken out
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Slecht nieuws voor Steven Defour. De recente Gouden Schoen zal zes weken langs de kant moeten blijven na zijn blessure van afgelopen weekend tegen Zulte Waregem.

Steven Defour liet vandaag een echografie uitvoeren nadat hij zaterdag met pijn in de bil het veld moest verlaten. Het resultaat kon niet slechter zijn: een inactiviteit van zes weken staat de beloftevolle middenvelder te wachten. Zijn wederoptreden wordt verwacht eind februari in de terugmatch van de kwartfinales voor de Belgische beker tegen Cercle Brugge.
 
De medische staf van Standard stelde zaterdag na de wedstrijd al snel vast dat de kapitein een spierscheur in zijn dij opgelopen had. Volgens de dokters is Defour echter niet hervallen in zijn oude blessure, die hij vlak voor Nieuwjaar in de laatste wedstrijd van de heenronde tegen Genk opliep. Deze keer gaat het om een scheur die enkele centimeters lager ligt. De 19-jarige speler zal vermoedelijk anderhalve maand op zijn nagels moeten bijten en mist zo een belangrijk deel van de competitie en beker.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties