Hitzfeld: 'Podolski moet blijven'

Hitzfeld: 'Podolski moet blijven'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lukas Podolski heeft er een ongelukkige heenronde opzitten bij Bayern München. De talentvolle aanvaller verwarmde meer de bank dan hem lief was. Een vertrek uit Beieren lijkt onafwendbaar.

Lukas Podolski wordt al enkele dagen aan Manchester City gelinkt. Bayernmanager Uli Hoeneß is bereid de 22-jarige aanvaller aan de Engelsen tot het einde van het seizoen uit te lenen. Dat is echter buiten coach Ottmar Hitzfeld gerekend. “We hebben slechts vier aanvallers. Hoe snel is er niet iets gebeurd?” reageerde de afscheidnemende trainer in Bild. “Ik ga ervan uit dat we met deze ploeg de terugronde spelen.” Hitzfelds assistent, Michael Henke, sprak eveneens klare taal. “We hebben Lukas nodig. Hij is een heel belangrijke speler voor ons.” 

De uitspraken van beide trainers zijn een duidelijke vingerwijzing aan het adres van Hoeneß. De manager liet in Kicker noteren: “We moeten bespreken wat we met Poldi gaan doen. Ik wil hem helpen om voor het Europees Kampioenschap geselecteerd te worden. Als we hem nu uitlenen en alles gaat goed, hebben we een juiste beslissing genomen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties