Melbourne trekt Elasi aan

Melbourne trekt Elasi aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De competitie voor Melbourne Victory is afgelopen, maar dat wil niet zeggen dat daarmee het seizoen is afgelopen. Vanaf maart staat immers de Aziatische Champions League op het programma en daarom versterkt de ploeg zich nog.

Nathan Elasi is de naam van de nieuwste aanwinst van de landskampioen die zijn titel niet zal verlengen. De 18-jarige aanvaller tekende een contract voor zes maanden en komt over van Marconi Stallions.
 
“Nathan speelde recent met de nationale beloftenploeg waar Sebastian Ryall de kapitein van is," legt coach Ernie Merrick de transfer uit. "Sebastian en enkele anderen hebben hem ons aangeraden. We namen hem op proef en hij maakte indruk op ons en dat niet alleen met zijn technische capaciteiten. Hij is juist 18 jaar geworden, maar heeft als de fysieke structuur van een 25-jarige. We willen hem dan ook lang houden.”
 
Melbourne kan de speler echter nog geen langer contract geven omdat een kern maar mag bestaan uit maximum 23 spelers. Er moeten dus met het oog op volgend seizoen eerst spelers vertrekken eer de jonge spits een langer contract kan tekenen. Voor de Champions League is er echter geen probleem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties