Germinal Beerschot Collectief lanceert Manifest

Germinal Beerschot Collectief lanceert Manifest
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enkele supporters van Germinal Beerschot hebben besloten om de denktank Germinal Beerschot Collectief op te richten. Het doel is een gezamenlijk standpunt in te nemen aangaande het mogelijk nieuwe stadion van Germinal Beerschot.

Er is al heel wat gezegd en geschreven over een eventueel nieuw stadion van Germinal Beerschot. Enkele Germinal Beerschot-supporters vonden het daarom tijd om een gezamenlijk standpunt in te nemen. Dat idee mondde uiteindelijk uit in Germinal Beerschot Collectief, een soort denktank waarin de visie van de Antwerpse supporter naar voren wordt gebracht en gebundeld in het ‘Manifest voor Topvoetbal in Antwerpen’. Het bestuur van Germinal Beerschot is alvast positief en verklaarde op dezelfde lijn als de supporters te zitten. 

Door Germinal Beerschot Collectief op te richten hopen de initiatiefnemers dat Antwerpen niet nog eens een keer de trein mist zoals dat in de aanloop naar Euro 2000 gebeurde. Het uiteindelijke doel is minstens 5.000 handtekeningen te verzamelen en deze te overhandigen aan het stadsbestuur in de hoop dat men daar de kaart van het topvoetbal zal trekken.

Het manifest zal men via diverse wegen kunnen ondertekenen. Op de supportersbussen van Germinal Beerschot zullen de manifesten dit weekend al worden uitgedeeld. De supportersclubs van de Antwerpse fusieclub zullen het manifest ook verspreiden. U kan het document ook downloaden via www.kielsmanifest.be.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties