Is Baseggio te gulzig?

Nico Wieme
| 0 reacties
Is Baseggio te gulzig?
Foto: © SC

Moeskroen voert al een tijdje onderhandelingen met Walter Baseggio. De Anderlechtmiddenvelder lijkt echter niet geneigd om het vertrouwde nest snel te verlaten. Het financiële zou wel eens een niet onbelangrijke rol kunnen spelen.

Het gerucht doet de ronde dat Walter Baseggio te hoge financiële eisen stelt aan Excelsior Moeskroen. In La Dernière Heure ontkent de Italo-Belg dat zijn loon een overgang naar de Henegouwers in de weg staat.
"Geld maakt niet gelukkig. Ik wil spelen, dat is alles", zegt de middenvelder van Anderlecht. "Anderlecht moet nu beslissen: als het wil dat ik blijf, blijf ik. Als het me niet meer wil, vertrek ik.é

Manager Herman Van Holsbeeck zegt dat Anderlecht Bassegio niets in de weg zal leggen. "Walter speelt niet bij ons, hij mag dus gaan. We zoeken een oplossing met Moeskroen. Walter is verrast door het grote loonsverschil tussen de top vier en de andere clubs." Paars-wit zou eventueel bereid zijn om een stuk van zijn loon te betalen. Baseggio hoopte op meer speelkansen onder Ariël Jacobs, maar tegen KV Mechelen mocht hij pas een kwartier voor tijd invallen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties