Jovanovic: 'Cercle is goed, Standard beter'

Nico Wieme
| 0 reacties
Jovanovic: 'Cercle is goed, Standard beter'
Foto: © SC

Standard is uit op revanche na de bekerblamage op Cercle. Het krijgt daartoe zondag al de kans tegen dezelfde tegenstander in hetzelfde stadion. De belangen zijn nu wel anders: punten pakken in de competitie en de concurrent een morele tik uitdelen.

De zware 4-1 nederlaag zinderde nog een tijdje na bij de Standardspelers. Voor het eerst dit seizoen werd van een Belgische tegenstander verloren en niet met een klein verschil. Zondag staan beide tenoren in competitieverband weer tegenover elkaar. De Rouches, met Milan Jovanovic voorop, willen sportieve weerwraak nemen.
 
De Servische spits leeft vol vertrouwen toe naar de partij. “Cercle is een goede ploeg, maar wij zijn beter”, laat hij in Het Laatste Nieuws optekenen. “Zelfs zonder Defour en Fellaini. Steven en Marouane zijn sterkhouders, maar door de klemtoon te leggen op hun afwezigheid, zou ik hun plaatsvervangers te kort doen.” De snelle aanvaller maakt van de gelegenheid gebruik om een sneer uit te delen naar scheidsrechter Johan Verbist. “Is het de schuld van de middenvelders dat we woensdag verloren hebben? Ik stel de vraag, het antwoord laat ik aan u over.”
 
‘Jova’ spreekt zware taal als het over de komende twee confrontaties met groen-zwart gaat. “Zondag wordt geen herhaling van woensdag en als we in de bekerreturn binnen het eerste kwartier op voorsprong komen, gaat Cercle voor de bijl. Mijn kop eraf als het niet waar is”, zegt de Servische international, terwijl hij zijn hoofd op tafel legt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties