Genk vol twijfels

Nico Wieme
| 0 reacties
Genk vol twijfels
Foto: © SC

Bij Racing Genk zitten ze met de handen in het haar. Na een 16 op 33 weten de spelers niet meer van welk hout pijlen maken.

Het troosteloze 0-0 gelijkspel tegen Roeselare kwam hard aan bij Racing Genk. “Met alle respect, maar van een ploeg als Roeselare moet je altijd winnen”, reageert Hans Cornelis in Het Nieuwsblad.
 
De Limburgers wilden graag profiteren van Roeselares zware uitschuiver in de beker tegen Germinal Beerschot, maar dat is duidelijk niet gelukt. “Als je deze ploeg onder druk zette, dan kregen ze het heel moeilijk. We voelden het in de beginfase en daarom zetten we zoveel druk op de ketel. Toch slaagden we er niet in om te scoren. Als je tegen deze ploeg geen drie punten kunt pakken, dan weet ik het ook niet meer.”
 
“We vechten, maar voetballen zonder vertrouwen”, voegt de rechterflankverdediger eraan toe. “Bij sommige spelers hangt het blijkbaar in de kopjes. Als er al geen individuele acties meer zijn. Ach, we geraken geen man meer voorbij. We zijn weer in hetzelfde bedje ziek”, stelt Cornelis. “We gaven zelf niet veel weg, maar dat tikkeltje meer ontbrak”, gaat de aanvoerder verder. “Over de mentaliteit hoor je me niet zeuren. Die is oké. Iedereen wil en dat merk je ook op het veld. Er is veel inzet. Alleen snakken we naar een klinkende overwinning. Met een thuiswedstrijd tegen Germinal Beerschot en een trip naar Westerlo staan we voor een heel belangrijk tweeluik.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties