Niçoise verlaat Moeskroen

Nico Wieme
| 0 reacties
Niçoise verlaat Moeskroen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het avontuur van Michaël Niçoise bij Excelsior Moeskroen zit erop. Club en speler beslisten in onderling overleg om de samenwerking stop te zetten.

Michaël Niçoise heeft zijn kastje leeg gemaakt bij Moeskroen. De 23-jarige spits had nog een contract tot medio 2009 bij de Henegouwers, maar hij was vorige week samen met vier andere spelers naar de B-kern verwezen om plaats te maken voor de acht nieuwkomers. De Fransman was iets meer dan een jaar actief op Le Canonnier.
 
Niçoise startte dit seizoen nochtans dertien keer in de basis bij ‘les Hurlus’ en kwam in totaal zeventien keer in actie. De spits wist echter maar één keer de weg naar de netten te vinden en coach Enzo Scifo besliste dan maar om het over een andere boeg te gooien.
 
In Frankrijk speelde Niçoise voor Paris Saint-Germain, Tours en Amiens. In 2005 trok de aanvaller naar ons land en tekende een contract bij Brussels. Na een jaar verkaste hij naar het Turkse Gençlerbirligi, maar in januari 2007 keerde hij al terug naar België om een verbintenis bij Moeskroen te tekenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties