Mechelen ambieert de middenmoot

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Mechelen ambieert de middenmoot
Foto: © SC

KV Mechelen begon het seizoen met een drie op achttien maar ondertussen is de club bezig met zich te handhaven in de Jupiler League. De 0-1-overwinning in Moeskroen was in die optiek een belangrijke zege.

KV Mechelen lijkt zich te gaan redden in de Jupiler League en dus kijken ze bij de Maneblussers al vooruit naar volgend seizoen. Sportief directeur Fi Van Hoof wil het team op een drietal plaatsen gericht versterken zodat de club kan uitgroeien tot een stabiele middenmoter in 's lands hoogste afdeling.

"In het begin van het seizoen deden we eigenlijk alles op enthousiasme. Nu zit er toch al meer stabiliteit en maturiteit in het elftal. Nu zal het ook niet ieder jaar lukken om de beste spelers uit tweede klasse te strikken. Ik zal geen tien nieuwe spelers moeten halen, ook geen vijf, maar wel twee of drie gerichte aankopen. Alleen zullen die wel meer geld kosten", aldus Van Hoof die in de krant Gazet van Antwerpen ook nog zegt dat er een aantal jongens andere oorden zullen moeten gaan opzoeken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties