Defour tekent nieuw contract

Nico Wieme
| 11 reacties
Defour tekent nieuw contract
Foto: © SC

Steven Defour heeft zijn contract bij Standard opengebroken en verlengd tot medio 2013.

In de zomer van 2006 verhuisde Steven Defour na enkele woelige weken van Racing Genk naar Standard. De Mechelaar tekende een contract tot juni 2011 aan de boorden van de Maas.
 
De recente Gouden Schoen zat vrijdag rond de tafel met het bestuur van Standard. Lang hebben de onderhandelingen niet aangesleept, want de inkt van het voorstel was nog niet droog of Defour ondertekende het nieuwe contract dat zal ingaan op 1 juli 2008. De duur van de verbintenis is vijf jaar. Het valt echter te betwijfelen of de draaischijf van de Rouches ook effectief die termijn zal uitdoen. Deze winter was Ajax nog maar eens bereid om enkele miljoenen op tafel te leggen voor het Luikse goudhaantje. Standard weigerde toen. Defour gaf zelf al aan niet per se weg te willen aan het einde van dit seizoen. Zijn werk bij de Rouches is nog niet af, oordeelt hij.
 
Dit contract toont de verbetenheid van de Standarddirectie aan om de stabiliteit van zijn kern zo lang en zo best mogelijk te garanderen. Defour zelf bevestigt hiermee zich voor de volle 100 procent te scharen achter het sportieve project van de club.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties