Aloisi nieuwste aanwinst Sydney FC

Aloisi nieuwste aanwinst Sydney FC
Foto: © SC

Sydney FC heeft maandagochtend een belangrijk signaal gegeven naar zijn concurrenten. Het stelde zijn drie nieuwste aanwinsten voor, waaronder de nieuwe marquee player, John Aloisi.

Vorige week dook al het gerucht op dat Aloisi de overstap zou maken van Central Coast Mariners naar Sydney. Zondag maakte de Mariners bekend dat het de 32-jarige aanvaller niet in zijn ploeg kon houden, met kort daarna het bericht van Sydney dat het in onderhandeling is met de Australische international. Maandag tekende Aloisi dan een tweejarig contract met een loon van 860 000 euro per jaar. Als marquee player valt Aloisi niet onder het loonplafond en daarom zal hij zelfs meer verdienen dan zijn 22 collega’s samen die in totaal maximaal 735 000 euro mogen verdienen.
 
Naast Aloisi werden ook Mark Bridge en Simon Colosimo aan de pers voorgesteld. Bridge was acht dagen geleden nog de held van Newcastle Jets nadat hij de enige treffer in de Grand Final had gescoord en zijn ploeg zo de eerste titel in hun prille geschiedenis bezorgde. De 22-jarige spits tekende een contract voor de komende drie seizoenen. Colosimo tekende enkele weken geleden al een tweejarig contract en komt over van Perth Glory.
 
Met deze drie aanwinsten heeft Sydney al achttien namen onder contract voor volgend seizoen, zijnde Clint Bolton, Iain Fyfe, Nikolas Tsattalios, Simon Colosimo, Tony Popovic, Robbie Middleby, Steve Corica, Brendon Santalab, Ben Vidaic, Alex Brosque, Terry McFlynn, John Aloisi, Jacob Timpano, Adam Casey, Mark Bridge, Ivan Necevski, Adam Biddle en Mike Enfield. Het contract van Mark Milligan en Juninho is afgelopen, maar de club onderhandelt nog met hen omtrent een verlenging. David Zdrilic, Ruben Zadkovich en Patrick krijgen geen nieuw contract terwijl Mark Rudan en Ufuk Talay eerder al tot een overeenkomst kwamen met het Japanse Avispa Fukuoka.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties