Chatelle: 'Waren niet met Bayern bezig'

Philippe Crols
| 0 reacties
Chatelle: 'Waren niet met Bayern bezig'
Foto: © SC

Thomas Chatelle speelde zondag tegen Racing Genk tegen zijn ex-club. Anderlecht won met 1-0, maar de flankspeler zelf was niet helemaal tevreden over zijn eigen prestatie.

"Vooral in de eerste helft was ik niet goed. Ik kreeg heel weinig ballen en was ook niet altijd even zuiver in de passing", verklaarde Chatelle na afloop op Sporza. "Uiteindelijk zijn de drie punten wel het belangrijkst, want het programma is zwaar. Jammer van vorige week, want anders had het er nog mooier uitgezien", aldus Chatelle.

De middenvelder speelde tegen zijn ex-club en kent er dus nog veel spelers. "Misschien was het een voordeel dat ik hen kende, maar langs de andere kant, zij kennen mij ook goed natuurlijk. Het was wel een speciale wedstrijd."

Chatelle vond Genk aardig spelen: "We zakten soms wat ver terug, maar dat was ook omdat Genk goed en agressief speelde."

Donderdag volgt Bayern voor Anderlecht: "We zijn nog niet te veel met die wedstrijd beziggeweest. Dat is iets voor maandag. Heel de week hebben we ons voorbereid op Genk, nu volgt Bayern."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties