Defour valt weer geblesseerd uit

Nico Wieme
Defour valt weer geblesseerd uit
Foto: © SC

Pech blijft Steven Defour achtervolgen. Sinds december sukkelt de Standardkapitein van de ene blessure in de andere. Na twee opeenvolgende dijblessures heeft Defour nu zijn schouder ontwricht op training.

Steven Defour treft het niet. De Gouden Schoen maakte vorige week nog maar zijn comeback na een inactiviteit van een goede maand. Na amper twee wedstrijden is het weer over voor de aanvoerder van de Rouches. Defour ontwrichtte vandaag zijn schouder op training. Eerst werd gevreesd voor drie weken inactiviteit, maar nu lijkt het er toch sterk op da Defour volgende week alweer speelklaar zal zijn.
 
In december liep Defour een dijblessure op. Na Nieuwjaar hervatte hij tegen Zulte Waregem, maar in die wedstrijd sloeg het noodlot weer toe. Een nieuwe dijblessure kostte hem meer dan een maand revalidatie. Vorige week woensdag maakte de draaischijf van de Rouches met brio zijn rentree in de bekerwedstrijd tegen Cercle Brugge. Ook afgelopen zaterdag was Defour de motor achter de sterke tweede helft van Standard.
 
Na een onschuldig duel viel de onfortuinlijke middenvelder maandag op training en schoot zijn schouder uit de kom. Maandagavond en dinsdag wordt hij voort onderzocht in het ziekenhuis. De schade zou al bij al nog meevallen: één week out, waardoor hij enkel de partij tegen Sint-Truiden zal moeten missen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties