Jacobs blij met overwinning

Danni Cassauwers
| 0 reacties
Jacobs blij met overwinning
Foto: © SC

Op de persconferentie na de wedstrijd tegen Charleroi is Ariël Jacobs zichtbaar blij met de overwinning in het Stade du Pays. Na de 5-0 afgang tegen Bayern München kon de ploeg wel een paar doelpunten gebruiken.

"Na de nederlaag tegen Bayern München in de UEFA-beker is dit een opluchting", laat de paars-witte coach weten. "Deze avond hebben we onze eer weer terug wat kunnen herstellen."
 
"We zijn zeer gemotiveerd naar Charleroi gekomen, maar aan de andere kant knaagde de wedstrijd tegen Bayern nog, waardoor we tegelijkertijd ook de nodige druk voelden. In het begin was het moeilijk, we speelden voorzichtig en trokken de aanvallen niet door, maar we hebben tweemaal gescoord tegen een ploeg die zeer goed stond te spelen."
 
Anderlecht doet ook een goede zaak in het klassement, ze klimmen naar de vierde plaats, waardoor Jacobs de hoop weer heeft opgevat op een derde plaats te eindigen. "We zijn terug vertrokken, dus waarom niet", antwoordt de coach laconiek. "Onze Europese match even vergetend, zitten we terug op het juiste spoor."
 
Ahmed Hassan speelde een erg goeie wedstrijd en dat was ook zijn coach niet ontgaan. "Hassan speelde op een manier waar ik van hou, een manier waarop ik het wilde. Scoren, maar ook de bal gaan halen en alom aanwezig zijn."
 
Dat Bayern de nood aan Europees voetbal niet de grond heeft ingeboord, blijkt uit het feit dat Jacobs de Beker van België ook nog hoog in het vaandel draagt. "We moeten winnen van Germinal Beerschot in die halve finale. Hoe meer kansen op Europees voetbal hoe beter, het is als het ware een vangnet", aldus de Anderlecht-trainer. (AN)
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties