Chavez: 'Naar familie in Peru bellen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Chavez: 'Naar familie in Peru bellen'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Daniel Chavez was na de wedstrijd karig in zijn woorden, maar toonde tijdens de wedstrijd uitvoerig zijn kwaliteiten als voetballer. De Peruviaan was en gesel voor de Brussels-defensie en zorgde meermaals voor blauw-zwart doelgevaar.

"Ik ga meteen mijn familie in Peru bellen", reageerde Chavez. De kleine krullenbol kreeg pas laat te horen dat hij de plaats van Wesley Sonck zou innemen, maar dat deerde de aanvaller duidelijk niet. "Tijdens de eerste helft had ik wat pech met de afwerking, maar ik hoop in de toekomst zeker meer speelkansen te krijgen. De steun van het Brugse publiek bij mijn vervanging was alvast een heel leuk gevoel."
 
Ook bij zijn ploegmaats ging de knappe prestatie van Chavez niet onopgemerkt voorbij. "We weten dat het een jongen met kwaliteiten is", reageert Jeroen Simaeys. "Hij heeft alleen veel pech gehad en werd al veel geremd door blessures. De voorbije seizoenen onderging hij drie of vier operaties. Maar hij kan voetballen, anders zit je niet in de A-kern van Club Brugge. We weten alleen niet of hij dit niveau een volledig seizoen kan aanhouden." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties