Bosnjak: 'Seizoen is terug begonnen voor mij'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Bosnjak: 'Seizoen is terug begonnen voor mij'
Foto: © SC

Ivan Bosnjak en Barak Itzhaki zorgden op KV Mechelen voor twee Genkse doelpunten, maar dat bleek na 90 minuten onvoldoende voor de drie punten. Beide doelpuntenmakers waren tevreden met het vertoonde spel, maar teleurgesteld met het resultaat.

“We hebben een heel goede wedstrijd gespeeld en verdienden eigenlijk de drie punten”, opent Bosnjak. “Ook aan mijn eigen wedstrijd hou ik een goed gevoel over. Met mijn doelpunt is het seizoen opnieuw begonnen.” De laatste treffer van Bosnjak viel op 1 september 2007. Toen maakte de Kroaat het enige doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Westerlo.
 
Naast de uitslag was Bosnjak ook niet tevreden over de scheidsrechter. “ Ik begrijp niet dat die fout (van Geudens, nvdr) op mij niet bestraft wordt. En twee minuten later krijgt Tiago een rode kaart. Ik was heel kwaad voor deze rare beslissing. Als ik geen scheenlappen draag, mogen ze mij hier van het veld dragen.”
 
Itzhaki: “Mooi doelpunt? Dank u!’
 
Barak Itzhaki scoorde vorige week tegen Bergen zijn eerste doelpunt voor Racing Genk, maar in tegenstelling tot vorige week was zijn knappe doelpunt tegen Mechelen wel goed voor puntenwinst.
 
“Een mooi doelpunt? Dank u. Het is één van de mooiste uit mijn carrière”, aldus Itzhaki. “Ik zag de bal komen en heb zonder denken gesprongen. Het is geen doelpunt waar je op hoopt. Zoiets moet gewoon komen. Hopelijk volgen er in de toekomst nog doelpunten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties