Gylain: 'Behoud wordt aartsmoeilijk voor Brussels'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Gylain: 'Behoud wordt aartsmoeilijk voor Brussels'
Foto: © SC

Bij FC Brussels dringt het door dat het behoud afdwingen een aartsmoeilijke klus wordt. "Als we binnen de twee weken niets van onze achterstand hebben ingehaald, is het over", zegt manager Gino Gylain.

"Als je niet meer in de redding gelooft, zou je er beter mee stoppen. Het probleem is dat we niet weten met welk budget we zullen moeten werken volgend seizoen. Ik maak nu een financieel plan op voor eerste klasse en voor tweede klasse. Eigenlijk zou het beter zijn mochten we nu al duidelijkheid hebben over onze toekomst, maar over twee weken weten we ongetwijfeld meer", aldus Gino Gylain in de krant Het Nieuwsblad.

Afgelopen weekend speelde de rode lantaarn op het veld van Club Brugge. Het kreeg twee goede kansen maar mocht na afloop blij zijn dat het maar 1-0 verloor. "We blijven er voor knokken. Je weet op voorhand dat het niet op Club Brugge is dat je de punten moet gaan halen. We moeten nu vijf van onze resterende acht wedstrijden winnen en evident is dat uiteraard niet. Iedereen gelooft dat het nog kan, maar we beseffen ook dat het zeer lastig zal worden", besluit de manager van Brussels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties