Espinoza jaar langer bij Standard

Nico Wieme
| 13 reacties
Espinoza jaar langer bij Standard
Foto: © SC

Bij Standard maakt het bestuur werk van de toekomst. Enkele spelers, onder wie doelman Aragon Espinoza, kregen een contractverlenging aangeboden.

Aragon Espinoza blijft een jaar langer op Sclessin. De optie in het contract van de Ecuadoriaan werd gelicht, waardoor de doelman tot eind volgend seizoen het Standardshirt zal dragen. Gisteren beleefde Espinoza niet zijn meest gelukkige avond in de bekermatch tegen AA Gent, maar vandaag kreeg hij toch goed nieuws te horen.

Niet alleen Espinoza kreeg een contractverlenging voorgeschoteld, ook de opties in de overeenkomsten van tweede doelman Jérémy De Vriendt en linkerflankspeler Marco Ingrao werden gelicht. De Rouches hadden tot 31 maart de tijd om dat te doen, maar hebben dus niet zo lang gewacht.

Voor Grégory Dufer was er nog beter nieuws. De rechtermiddenvelder heeft na enkele dagen onderhandelen een nieuw contract versierd, dat hem de komende twee jaar aan Standard bindt. Na zijn vaderschap vorige week is dit een tweede opsteker voor de speler die begin dit seizoen overkwam van Club Brugge.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties