Nieuws uit Antwerpse 1ste provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Nieuws uit Antwerpse 1ste provinciale
Foto: © SC

In het volgende bericht geven we u een overzicht van wat er de afgelopen week in het de Antwerpse eerste provinciale is gebeurd. Aangezien het om de eerste editie gaat is het mogelijk dat er nog nieuwsfeiten van voorheen werden opgenomen.

Eerste provinciale:
KFCO Wilrijk:
-De leider ging tegen zijn zwarte beest Zwarte Leeuw ten onder met 0-2. Duffel nadert dankzij winst tot op een punt.

-KFCO Wilrijk is ook nog op zoek naar beloftevolle jeugdspelers geboren in 1989-1990-1991-1992. Voor meer info verwijzen we u door naar de website van de club.

Bron: www.kfcowilrijk.be

KFC Duffel:
-Duffel naderde dankzij 2-1-winst tegen Wuustwezel tot op een punt van leider KFCO Wilrijk.

-De club heeft sinds kort een nieuwe keeperstrainer. Voor volgend seizoen zal Gijs Paulissen de doelmannen van de eersteprovincialer onder zijn hoede nemen. Momenteel zit hij nog bij Erps-Kwerps.

-In de kantine werden er ook nieuwe drankbonnetjes ingevoerd. Wie nog oude drankbonnetjes heeft kan deze nog tot 1 juni 2008 gebruiken.

Bron: www.kfcduffel.be

Verbroedering Arendonk:
-Pech voor Arendonk tegen Nieuwmoer. Verbroedering zag bij een 1-1-stand twee doelpunten worden afgekeurd. Tot overmaat van ramp scoorden de bezoekers ook nog eens de 1-2 in een tumultueuze slotfase.

-Op paaszondag zal Verbroedering Arendonk een feest organiseren onder de naam ‘Fooif van 70-80-90’. Het feest zal plaatsvinden in de Bemhal op 23 maart.

Bron: http://kfcvba.sporties.info

VC Wijnegem:
-Door het stijgend aantal teams wil Wijnegem zijn kleedkamers renoveren. Daarom wil het door middel van steunkaarten alvast wat geld bij elkaar krijgen.

-Op vrijdag 18 april organiseert Wijnegem voor de vijfde maal een algemene quizavond. Men kan per ploeg met z’n vieren inschrijven. Elke ploeg betaalt twaalf euro. Voor verdere info verwijzen we u door naar de clubwebsite.

Bron: www.vcwijnegem.be

Kontich:
-Tijdens de Paasvakantie wordt er door Kontich een voetbalstage georganiseerd. Onder andere Danny Veyt (ex-international) zal van de partij zijn. Voor meer info kan u terecht op de site van de club.

Bron: www.kkfc.be

Oud Turnhout:
-Stijn van Elven tekende een contract bij de club voor volgend seizoen. Met Kuldip (Ezaart) en Lauwrijs Gaëtan (Schoten) trok Oud Turnhout ook twee nieuwe spelers aan.

-Oud Turnhout gaf Wagemans en Brahim een disciplinaire schorsing na een incident op training. Die laatste voetbalt volgend seizoen voor Oosterzonen.

-Pieter Nuyts is mogelijk enkele weken out na een blessure die hij afgelopen weekend opliep.

Bron: www.ksvot.be

Katelijne:
-Volgende spelers zullen volgend jaar zeker bij de club blijven: Daems, Leysen, Naets, Van Dessel, Janssens en Convalle

-Met Vermeulen (Kampenhout), Peeters (Duffel) en Luyten (Bornem) haalde Katelijne al enkele versterkingen binnen.

-Domien Eggers voetbalt vanaf volgend seizoen voor Wavria.

-Katelijne won met 2-3 tegen Oud Turnhout, maar verloor wel Convalle. Hij werd geblesseerd afgevoerd naar het ziekenhuis. Mogelijk is hij out met een hersenschudding.

-De bond besliste dat Pieter Leysen voor vier weken geschorst blijft. De speler van Katelijne kreeg rood tijdens de partij tegen Nieuwmoer. De schorsing ging in vanaf 17 maart.

-Op 11 april organiseert de club haar jaarlijkse quiz. Ploegen mogen bestaan uit maximaal zes leden en betalen 15 euro per team. Voor verdere info verwijzen we u naar de website van de club.

Bron: www.kfckatelijne.be

FC De Kempen
-Volgende spelers vertrekken aan het einde van dit seizoen: Gielis (Lyra), Borghs (Vrij Arendonk), Segers (Vosselaar), Hermans (Olen), De Smet (Nijlen), Maes (Vosselaar)

-Versterkingen voor volgend seizoen: Vosters (Vlimmeren), Ooms (Mol Wezel), Vandenbrouck (Herentals), Vos (Witgoor).

-Volgend seizoen neemt Kris Bolaerts de taken van trainer over van Patrick Branders. Die laatste krijgt een andere functie binnen de club.

-Bij FC De Kempen was men heel blij met de zege in Houtvenne. De thuisploeg was heel de wedstrijd de betere ploeg, maar dankzij doelman Janssens en twee goals van Verborght ging De Kempen toch met een driepunter lopen.

Bron: www.fcdekempen.be

Houtvenne:
-Volgend jaar voetbalt aanvaller Terzin voor de club.

-De provinciale reserven van de club werden kampioen na een 4-3-zege tegen De Kempen.

-Op 21 maart is er de Bosklappersfuif in de kantine van de club.

Bron: www.kfchoutvenne.be

Nieuwmoer:
-Volgende spelers verlengden hun contract bij Nieuwmoer: Matheeusen, Dekkers, Heye, Van Oncen, Chickezie, Heymans.

-Voor volgend seizoen bereikte Nieuwmoer al een overeenkomst met Maxim Van Hoydonck. De rechterflankspeler komt over van derdeklasser Cappellen. Ook Van de Brul komt over van de derdeklasser.

-In de slotfase van de gewonnen wedstrijd tegen Arendonk kreeg Matheeusen een rode kaart.

Bron: www.kfcnieuwmoer.be

Zwarte Leeuw :
-Voor volgend seizoen legde de club Mucher (Schoten), Vermeiren (Oud-Turnhout), Van Dooren (Nieuwmoer), Sas (Oud-Turnhout), Piedfort (Bornem), Niels Vermeiren (Hoogstraten) en Veldeman (Sint-Lenaerts) vast.

-Serge Geldof, nu nog trainer van Schoten, wordt volgend seizoen trainer in plaats van Claessens.

-Zwarte Leeuw stuntte op het veld van leider Wilrijk. Het won met 0-2.

SK Wilrijk:
-SK Wilrijk verloor met 2-1 in Vlimmeren en verloor Maes in de loop van de wedstrijd met twee maal geel.

ZELF REGIONAAL NIEUWS MELDEN ? :  eindredactie@voetbalkrant.com



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties