Spelers Geel gaan in staking

Spelers Geel gaan in staking
Foto: © SC

De spelersgroep van Verbroedering Geel heeft zonet beslist om in staking te gaan. Dat hebben interne bronnen bevestigd aan onze redactie.

De spelersgroep van Geel zal vandaag niet trainen. Men heeft beslist om één dag het werk neer te leggen en daarmee een signaal te sturen naar het bestuur van de club. De spelersgroep is het beu dat de vzw woensdagavond op haar Algemene Vergadering wederom geen besluit heeft genomen omtrent de toekomst van de club. Tevens wil men zo ook aanklagen dat men al twee maanden niet meer betaald is.

Vrijdag worden de trainingen hervat en ook de wedstrijd van komend weekend zal plaats vinden. De spelersgroep heeft al een goed gesprek gehad met de trainer en het bestuur, maar wou toch nog een duidelijk signaal de wereld in sturen. Het bestuur liet van zijn kant al weten dat er komende zaterdag een supportersvergadering wordt belegd en dat iedereen die constructief wil praten over de toekomst van de club uitgenodigd is. Gezien de vergadering binnen het stadion doorgaat zal hier tevens politie aanwezig zijn en zijn alcoholische dranken verboden. Frisdrank zal daarentegen gratis ter beschikking worden gesteld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties