De Witte: 'Geen idee waar Koeman vandaan komt'

De Witte: 'Geen idee waar Koeman vandaan komt'
Foto: © SC

Dat AA Gent eind dit seizoen afscheid neemt van trainer Trond Sollied, staat als een paal boven water. Wie de Noor zal opvlogen, is de vraag die de Buffalofans bezighoudt. Ivan De Witte maakt duidelijk geen haast in zijn zoektocht naar een nieuwe coach.

Trond Sollied neemt eind dit seizoen afscheid van AA Gent. Dat staat zo goed als vast. Wie zijn opvolger wordt, laat AA Gentvoorzitter Ivan De Witte nog in het midden. De psycholooog van opleiding wil absoluut niet overhaast te werk gaan in de zoektocht naar een opvolger voor de Noor. "Wij nemen zeker geen beslissing voor eind april", zegt de voorzitter van AA Gent aan Sporza. "Wij zullen heel behoedzaam te werk gaan. We krijgen spontane kandidaturen, krijgen namen toegespeeld en zoeken ook zelf."       

Het is niet voor niets dat Sollied absoluut Cedomir Janevski als hulpcoach in de Arteveldestad wou. De succescoach werkte met de Macedoniër al samen bij Club Brugge en Olympiakos Piraeus. Sollied loopt enorm hoog op met de kwaliteiten van Janevski en zal vermoedelijk proberen om hem naar de post van hoofdcoach te piloteren bij de Buffalo's. De Witte sluit niet uit dat Janevski een kans als hoofdcoach zal krijgen. "We zullen ook met Cedomir Janevski praten, die samen met Trond prachtig werk levert."

Eerder deze week werd de naam van Erwin Koeman genoemd als mogelijke kandidaat om Sollied op te volgen. "Waar de naam Erwin Koeman vandaan komt, weet ik niet, zeker niet uit de bestuurskamer van AA Gent", ontkracht de Gentvoorzitter de geruchten in die richting.
­­­
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties