Maes: 'Cercle wint verdiend'

Nico Wieme
| 0 reacties
Maes: 'Cercle wint verdiend'
Foto: © SC

Peter Maes noemde de 2-0-zege van Cercle tegen zijn KV Mechelen verdiend, maar over de rode kaarten was de ex-keeper niet te spreken.

Peter Maes toonde zich op de persconferentie na Cercle Brugge-KV Mechelen een waardig verliezer, maar had het duidelijk moeilijk met de rode kaarten voor Pierre Mbemba en Aloys Nong. "Cercle heeft terecht gewonnen. Het was voor ons moeilijk met drie nieuwelingen achteraan. Te veel spelers waren niet op niveau. Cercle toonde dat het verdiend derde staat."

Voor Maes was de bal op de paal van Nong het kantelmoment van de wedstrijd. "Gaat die bal binnen, dan slaat de vlam in de pan. Nu was het de arbiter die de vlam in de pan deed slaan." De KV-trainer had het gevoel dat Mechelen vandaag moest gestraft worden voor de fout die Kevin Geudens vorige week tegen Racing Genk maakte. "Ik had heel sterk de indruk dat de scheidsrechters instructies gekregen hadden. Burie hanteerde twee maten en twee gewichten. Voor het overige floot hij een goede match, maar met die twee rode kaarten heeft hij ons zeer zwaar gestraft vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties