Vlcek droomt van het EK

Mathias Dumarey
| 18 reacties
Vlcek droomt van het EK
Foto: © SC

Stanislav Vlcek was de matchwinnaar voor Anderlecht op het veld van AA Gent. De Tsjechische aanwinst die in januari werd weggehaald bij Slavia Praag droomt nog altijd stilletjes van het EK van deze zomer.

Stanislav Vlcek wil met zijn twee doelpunten op AA Gent de trainer Ariel Jacobs bedanken voor het vertrouwen. "Voorin is er erg veel concurrentie en dat houdt iedereen erg scherp", aldus de Tsjech in de kranten.

"Ondanks de grote concurrentie krijg ik erg veel vertrouwen van Jacobs. Daarom ben ik ook zo blij dat ik iets kan terugdoen", gaat Vlcek verder. De aanvaller is ondertussen wel al realistisch genoeg om te beseffen dat de titel dit jaar niet in Brussel zal gevierd worden. "De kloof met Standard is ondertussen veel te groot", zegt de Tsjech.

Het Europees kampioenschap is de volgende grote droom van Vlcek. Hij werd wel niet opgeroepen voor de oefeninterland tegen Denemarken. "Jammer, maar ik hoop dat ik met mijn doelpunten de aandacht van de bondscoach zal trekken", zegt Vlcek daarover.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties