Utaka: 'Drie punten en weddenschap winnen'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Utaka: 'Drie punten en weddenschap winnen'
Foto: © SC

Antwerp is in de terugronde aan een sterke reeks bezig. De eindronde leek verder weg dan ooit voor de Great Old, maar ondertussen heeft de ploeg van trainer Warren Joyce zich de top vijf in geknokt.

Zonder zelf te spelen werd Antwerp één van de grote winnaars van de midweekspeeldag in tweede klasse. Verschillende concurrenten voor een eindrondeticket morsten met de punten en zo blijft de Great Old stevig op de vierde plaats. Ook Utaka beseft dat de eindronde niet meer mag mislopen. "Wij moeten niet aan de anderen denken. Zij moeten naar ons kijken. Na nieuwjaar zijn wij de beste ploeg in tweede klasse. We hebben nu alles zelf in handen", aldus de aanvaller.

Ook dit weekend kan de Great Old een goede zaak doen als het kan winnen van hekkensluiter Geel. "Op papier is dat een hapje, maar de terugwedstrijd geeft aan dat het niet zo zal zijn. Toch moeten we gewoon winnen. Ik woon in Geel en heb er heel wat vrienden. Ik moet ook zeker scoren, want anders verlies ik een weddenschap met een kameraad. In de heenmatch wedde ik ook al. Toen trof ik raak, maar ging de ploeg de boot in. Deze keer wil ik winnen en scoren."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties