Nieuws vanuit Virton

Nieuws vanuit Virton
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is dezer dagen veel bedrijvigheid te merken bij Excelsior Virton. Voetbalkrant.com heeft het nieuws allemaal verzameld in het huidige artikel.

Sébastien Grosjean is niet akkoord gegaan met de minnelijke schikking van het verbod tot de neutrale zone van 17 april tot 14 mei dat hem werd opgelegd en de daarbijhorende 400 euro boete. De oefenmeester haalde het gelijk aan zijn kant, want de schorsing werd verminderd tot 1 week geen toegang tot de neutrale zone vanaf 17 april en 100 euro boete.
 
Vanuit de ziekenboeg wordt er gemeld dat Gaetano Lamonaca en Sébastien Hareau de wedstrijd tegen Union niet zullen halen. Mathieu Godart speelde woensdagavond met de beloften mee en zou wel tot de selectie kunnen behoren. Guy Blaise haakt sowieso af wegens schorsing.
 
Ook op transfervlak beweegt er het één en het ander bij Virton. Zo hebben Blaise en Steve Gustin (foto) een voorstel gekregen dat hen ook volgend seizoen aan de club zou binden. Voorts testen momenteel Jamel Hamchaoui en Sofiane Ibbou bij de Waalse ploeg. Van eerstgenoemde is geweten dat hij zijn jeugdopleiding bij Paris Saint-Germain heeft gekregen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties