Preud'homme: 'Slechte herinnering aan Daknam'

Nico Wieme
| 0 reacties
Preud'homme: 'Slechte herinnering aan Daknam'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard speelt vanavond in het Daknamstadion tegen Lokeren. De Rouches hebben een voorsprong van negen punten op Anderlecht en hopen die na vanavond voorlopig uit te bouwen tot 12 punten. Toch is Michel Preud'homme op zijn hoede voor de Waaslanders.

Standard heeft een comfortabele voorsprong van negen punten op eerste achtervolger Anderlecht. Als vanavond de moeilijke Daknamse klip genomen wordt, lijkt niets de titel nog in de weg te staan. Zo wil coach Michel Preud'homme het echter niet horen. 

De ex-Rode Duivel wil in Lokeren voluit voor de zege gaan, maar onderschat de discipelen van Georges Leekens niet. "Voor een gelijkspel tegen Lokeren teken ik niet. Wij gaan voor de zege", zegt de Standardcoach in Het Laatste Nieuws.

Als Preud'homme iemand vreest bij de Waaslanders, dan is het hun trainer. "Het zal niet simpel zijn. Leekens is niet voor niets de meest ervaren coach in eerste klasse: een meester-tacticus. Hij zal het ons moeilijk maken. Ongetwijfeld heeft hij een of ander plannetje. Daar heeft hij een patent op."

De voormalige voorzitter van de Technische Commissie van de voetbalbond houdt niet van Daknam. "30 jaar geleden verloren we in de beker met 5-3, terwijl we 0-3 voorstonden. Het is een slechte herinnering."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties