KVK-KVSK: twee oude bekenden

filip broos
| 0 reacties
KVK-KVSK: twee oude bekenden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag staat er met KVK Tienen - KVSK United weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Een wedstrijd waarin beide ploegen voluit voor de zege gaan.

Met KVK-KVSK staan er ook twee trainers tegenover elkaar die elk een verleden hebben. Zo heeft de Tiense oefenmeester nog vijf jaar bij Lommel gezeten. En Brepoels kennen ze in Tienen nog als trainer van concurrent OHL. 

Voor de Tiense trainer Nassen wordt het weer denkwerk om zijn mannen op de juiste positie te zetten. De laatste weken is het garnituur spitsen drastisch op proef gesteld. Bovendien is Geebelen out is voor de resterende matchen van het seizoen, misschien dat Konon toch nog speelklaar zou geraken na zijn enkelverzwikking.
Verder moeten Radovanovic, Da Silva, Dello, Bayock en Nijs hun plaats bij de kern afdwingen bij het tweede elftal.

De Selectie: Schuermans, De Pauw, Vanhees, Traintafallidis, Vandeput, Vandecauter, M. Lacroix, Belme, Bogaerts, Vanarwegen, Konon, Wagemans, Polfliet, Da Silva, Dello. 

Voor trainer Brepoels is het net als zijn opponent schuiven met posities. Aanleiding hiervoor 
zijn de blessures van Criel en Perreira. Ook op de positie van Scheelen wordt het zoeken naar een alternatief. Voor KVSK United is deze wedstrijd er eentje die absoluut moet gewonnen worden, want men wil liefst zo snel mogelijk zekerheid over de deelname aan de eindronde. Hiervoor rekent men op een andere oude bekende en ex-eerste klassespeler Janssen, die moet zorgen voor de nodige doelpunten.

De Selectie: Muyters, Ocal, Pinxten, Eberle, De Koninck, Raymaekers, Delande, Euvrard, Brouwers, Franck, Vandeweyer, Oris, Janssen, Beyens en Schurmans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties